GEVELBEPLEISTERING

Onderhoud
& reiniging

Caparol

Clean Concept


Buitengevels krijgen behoorlijk wat te verduren: regen, vrieskou, wind, vuil en stof... Een stralend witte gevel is vaak erg vatbaar voor de tand des tijds.

Daarom ontwikkelden we Caparol Clean Concept: verf-en pleisterproducten voor buitengevels die langer mooi én schoon blijven. Onze ‘Clean Concept’ buitenmuurverven en -pleisters zijn uitgerust met de Nanokwarts technologie. Dankzij die technologie krijgt de buitenmuurverf en -pleister een compact, robuust pantser. Gewapend tegen weer, wind en vuil.


OFFERTE AANVRAGEN

De buitenmuurverf en pleister krijgen een compact, robuust pantser waardoor ze gewapend zijn tegen weer, wind & vuil.

Buitengevels krijgen heel wat te verduren, daarom is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Dankzij Caparol Clean Concept droogt uw gevel snel én blijft hij langer proper en mooi

Sneller droog


De speciale oppervlaktestructuur maakt dat vocht beter wordt verdeeld en extra snel verdampt. De gevels drogen meetbaar sneller.

Het resultaat? Nauwelijks kansen voor algen of schimmels!


Langer proper


Het oppervlak van kleine en harde kwartsdeeltjes zorgt ervoor dat vuil niet gemakkelijk aan het oppervlak kleeft. Alles wat kortstondig aan het oppervlak blijft hangen, wordt weggespoeld bij de volgende regenbui.

Het resultaat? Een langer propere gevel!


Langer mooi


Het geheim van kleurstabiliteit ligt in het UV-bestandig bindmiddel. Met de Nanokwarts technologie binden silicaatdeeltjes op nanoschaal zicht met organisch bindmiddel. Hierdoor zijn ze stevig ingekapseld in het pantser.

Het resultaat? langere kleurstabiliteit, het resultaat: een gevel die langer mooi blijft


OFFERTE AANVRAGEN

Reiniging

van uw gevel

Is je ooit zo mooie crepi gevel vervuild geraakt? Dan is een crepi gevel reiniging aangewezen. De techniek van reiniging moet goed afgestemd worden op het soort sierpleister die bij jouw woning aanwezig is. Op die manier wordt verdere schade voorkomen.

Doe-het-zelven is een mogelijkheid, maar wil je jezelf verzekeren van een kwalitatieve gevelreiniging, dan doe je er goed aan een vakman in te schakelen. Contacteer ons voor een vrijblijvend technisch advies.


OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een kwalitatieve gevelreiniging, schakel één van onze vakmannen in!


 
CONTACTEER ONS

Vraag vrijblijvend
uw offerte aan