GEVELBEPLEISTERING

Geniet van
meer comfort
in huis!

Gevelbepleistering

met isolatie


Wist u dat 40% van het totale energieverbruik in België besteed wordt aan het verwarmen (en koelen) van gebouwen. Hierdoor is niet enkel het optimaliseren van nieuwe woningen, maar ook het verbeteren van bestaande, slecht geïsoleerde woningen een absolute must.

De voordelen van het isoleren van een woning zijn bekend. De woning blijft warmer in de winter en koeler tijdens de zomer. Isoleren verhoogt dus het wooncomfort en tegelijkertijd bespaar je een flink stuk op de energiefactuur. Een goed geïsoleerde woning is meer waard. Dankzij een kleiner energieverbruik is isoleren ook een goede zaak voor onze planeet.

Tot slot geef je je woning een nieuw uiterlijk. De afwerkingsmogelijkheden en kleuren hierin zijn eindeloos. Creëer je eigen unieke gevel en kies uit onze vele afwerkingsmogelijkheden.


OFFERTE AANVRAGEN

Verstandig bouwen of renoveren begint steeds met isoleren. De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt!

Een goede eerste indruk is dan ook essentieel wanneer je een goede prijs voor je woning wil krijgen!

Overheidssubsidies of premies


Op diverse niveaus stimuleert de overheid het verbeteren van de thermische prestaties van woningen. Lokaal, regionaal en federaal is een subsidiepakket voorhanden. U kan tot 15 euro/m² premie verkrijgen vanaf een minimale Rd-waarde van 3 m²K/W.


Bescherming en onderhoud


ThermoSan NQG is speciaal ontwikkeld om buitengevelisolatiesystemen extra te beschermen tegen vervuiling, waardoor deze langer schoon blijven. ThermoSan NQG zorgt voor een nieuwe en hogere kleurstabiliteit, een extra filmconservering tegen luchtvervuiling, algen- en schimmelgroei en is zeer CO²-doorlatend.


OFFERTE AANVRAGEN

 
CONTACTEER ONS

Vraag vrijblijvend
uw offerte aan