GEVELBEPLEISTERING

Oneindig veel
mogelijkheden

Ontdek onze

gevelafwerkingen


Een buitengevel isoleren en bekleden geeft je woning een nieuw uiterlijk. De gevel bezetten met crepi, afwerken met steenstrips of betonlook. De afwerkingsmogelijkheden hierin zijn eindeloos.


  • Korrelpleister
  • Gladpleister
  • Betonlook
  • Meldorfer steenstrips

OFFERTE AANVRAGEN

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleur en afwerking voor uw gevel!

Korrelpleister


Korrelpleister is de meest toegepaste techniek. Het is een siliconenharspleister waarbij de korrelgrootte vrij gekozen kan worden. De meest gebruikte korrelgrootte is 1,5 mm.


Gladpleister


Capatect Accento is een zeer fijne pleister waarmee men gevels ultraglad kan afwerken. De gladpleister wordt geschilderd met ThermoSan NQG voor een langdurig propere gevel en lange kleurstabiliteit.


OFFERTE AANVRAGEN

Betonlook


Dankzij de "Autentico" techniek kan men de afwerking er als echt beton laten uitzien. Een hippe look met veel creatieve vrijheid op vlak van kleur en structuur.


Meldorfer steenstrips


Naast sierpleisters is deze baksteenafwerking een mooi alternatief. Dunne, minerale steenstrips in alle formaten, texturen en kleuren. De designmogelijkheden hier in zijn haast onbeperkt. De strips worden rechtstreeks gekleefd op het isolatiesysteem met een klassiek gevoegd of gelijmd uitzicht. De strips zijn licht van gewicht en flexibel toepasbaar.


OFFERTE AANVRAGEN

Filigrano


Tijdens het ontwerpen van gebouwen wordt er steeds meer naar nieuwe en attractieve structuren gezocht. Met Filigrano heb je de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan. Het pleister kan gebruikt worden om buitengewone, gevarieerde en driedimensionale structuren te creëren.


Rustico


Deze techniek is gebaseerd op een sierpleister met fijne korrel die vorm gegeven wordt met een nylon borstel. Ideaal voor wie op zoek is naar een individuele look met gevarieerde structuurmogelijkheden.


OFFERTE AANVRAGEN

 
CONTACTEER ONS

Vraag vrijblijvend
uw offerte aan